Ajánlott Historic Lada Rally

I. Babarci Lada Show

Július 31-én rendezi meg Keleti István és csapata az I.Babarci Lada Showt. A rendezvény minden tekintetben különleges és rendhagyó, hiszen korábban a Dél-Dunántúlon nem rendeztek még ilyen volumenű, csak a Ladákkal foglalkozó eseményt.

A Mohács melletti baranyai kis falu így kétségkívül felkerül az autós és az autósportos térképre. Az esemény iránt komoly az érdeklődés mind a közönség mind a Ladás társadalom részéről. A rendezők százötvenben a résztvevő autók számát, hiszen ennyi orosz vas fér el a babarci futballpálya körül, ami az esemény színhelye lesz.

A kilátogatók a Ladák szinte teljes palettáját megcsodálhatják, legyen szó akár utcai-, akár versenyautóról. A veterános körökből rengeteg oldtimer érkezik és természetesen a ralisok is szép számmal képviseltetik magukat!A program Július 31-én, szombat reggel veszi kezdetét a hivatalos megnyitóval, ezt követően pedig programok színes kavalkádja várja az érdeklődőket. A gyerekeket rajzverseny, légvár, kézműves foglalkozás várja, ezen kívül természetesen be lehet majd ülni a versenyautókba és kötetlen keretek között diskurálni a kiállító csapatokkal. Nap közben bemutatásra kerülnek a legérdekesebb autók, a meghívott vendégek. Az esemény csúcspontja délután három, amikor az autók konvojban teljesítenek egy nagy kört a faluban. Babarc lakói már most a szívükbe zárták az eseményt, hiszen egy fotókiállítás keretében a hetvenes évektől, napjainkig láthatóak lesznek a helyi tulajdonban lévő Ladák.

Ha az autósportos vonalat nézzük, már most komoly a névsor, ami a szervezők reményei szerint bővülhet egy-két Rally1-es, illetve Rally2-es névvel. Az biztos, hogy a Mitropa Kupában sikeresen szereplő Mészáros Attila – Paukovics Lilla duó ott lesz Babarcon, de rajtuk kívül a Rally3 fenegyerekei, Zákányi János és Hajdu Zoltán is hozzák a gépeiket. Továbbá érkezik az ország egyik legerősebb VFTS-ével Baranyi Tibor is. Rajtuk kívül a baranyai Ladás élet színe-java képviselteti majd magát, valamit a Rally Café Magazin is kiállítja a veszprémi sérüléseit is magán hordozó 2107-es kockát.

A szervezők külön díjban részesítik majd a legszebb utcai- és versenyautót, a legmesszebbről érkező és a legkülönlegesebb autó tulajdonosát is. Ezen kívül a közönség is szavazhat, a dobogósok pedig elnyerik az 1. Babarci Lada show közönségdíját.

A részvétel mind a Ladával érkezők számára ingyenes!

Érdemes elolvasni

Klausz Kristófék hibátlan teljesítménnyel nyerték a Mikulás Rallyt

Hund Gábor

Nemzetközi Murva Kupa 2022-ben

Hund Gábor

Klausz Kristófék hatalmas előnyben

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.