WRC

180 km/h-val esett el Tanak

Ott Tanak és Martin Jarveoja tegnap hatalmasat esett a Monte-Carlo Rallyn, este azonban már nyilatkozott is Ott Tanak. Martin Jarveoja kórházban maradt szombat reggelig.

 
“Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy Martin és én is jól vagyunk.
Bízunk a mielőbbi teljes javulásban. Az autóval folyamatosan tudtunk javulni. Csütörtök este még pár dolgot nem értettem az autóval kapcsolatban, de péntekre változtattunk pár dolgot és sokkal jobban lehetett vezetni. Jó lett volna kicsit többet versenyezni, hogy többet megtudjunk az autóról. Néha azonban gyorsan vége lesz egy versenynek.” – mondta Ott Tanak.
 
Az észt világbajnoki címvédő a második pénteki szakaszon 180 km/h-val repült le az útról, de már előtte is voltak kalandok.
 
“Volt néhány kalandunk már a baleset előtt is. Péntek reggel az első szakaszon a fekete jég meglepett és megforogtunk. A következő szakaszon pedig tudja mindenki, hogy mi történt. A Monte idei körülményei nagyon kedvezőek voltak, de egy versenyen hasonló tempót diktálva bárki balesetet szenvedhet.” – mondta Ott Tanak péntek este, amikor már kiengedték a kórházi megfigyelés után.
 
Thierry Neuville szerint a legfontosabb, hogy Tanak és Jarveoja is jól van.
 
“Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy baleset után is jól van Ott és Martin.
Hatalmas baleset volt, nagyon nagy tempónál. A legfontosabb, hogy személyi sérülés nem történt. A baleset miatt én sem találtam reggel a tempót, később azért sikerült gyorsulni.” – mondta Thierry Neuville.

Érdemes elolvasni

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Arai visszatér a WRC mezőnyébe

Hund Gábor

Új központot talált a Svéd Rally

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.