Historic ORB ORC Rally Rally 2

19 R5-ös autó, 166 páros Egerben

Elérhetővé vált az Eger Rali nevezési listája, melyen a Rallye1/ORC-ben 87, Historicban 14, Rallye2-ben pedig 65 páros szerepel. Nem fogyatkoztak meg az R5-ös autók sem az idei szezonra, 19 lesz látható a szezonnyitón.

A Rallye1/ORC mezőnyben Balogh János, Botka Dávid, Érdi Tibor, Német László, Ollé Sándor, Osváth Péter, Trencsényi József, Vincze Ferenc Skodával, Bodolai László, a címvédő Hadik András, ifj. Kiss László, Kovács Antal, Lencse Zoltán, Turán Frigyes Forddal, Lovász Pál, Marozsi Zsolt Hyundaijal, Velenczei Ádám pedig Citroennel áll rajthoz Egerben.

A verseny R5-ös mezőnye pedig a CEZ-ben érdekelt szlovák Vlastimil Majercak Fordjával és Igor Drotár Skodájával egészül ki.

A Peugeot Kupában Csomós Miklós, Hangodi Bendegúz, Hibján József, Jánosa Ákos, László Martin, Márta János, Riskó Dániel, Szauer Gergő és Tábori Ákos küzd meg a győzelemért.

A Rally Café Racing színeit képviseli az egri nyitó versenyen Osváth Péter, Tóth Tibor a Rallye1-ben, míg Maricsek Miklós az ORC-ben, Krajnyák Petra, Méhész Attila, Rónavölgyi Endre, Vogel Adrienn pedig a Rallye2-es Kia Kupában.

Az Eger Rali másfél hét múlva kerül megrendezésre.

Nevezési listák

Fotó: Hadik Rallye Team

Érdemes elolvasni

Opel Corsa-e Rally: Túl az első teszten

Hund Gábor

Dudás Gergő N-es Mitsubishivel is bizonyított

mihalyi.csaba

Az eredmény minket igazol

Hund Gábor