WRC

A Horvát Rally pályái a legnagyobb kihívást fogják tartogatni

A világ egyik legvonzóbb versenyét ígérik a Horvát Rally szervezői április 22-25. között a WRC iránt érdeklődőknek.

 
Ismertté váltak a Horvát Rally szakaszai, melyek a legnagyobb kihívást fogják tartogatni a legjobb rally versenyzőknek is. A pályák Zágráb, Karlovac és Krapina-Zagorje környékén lettek kijelölve.
 
A Zágrábi vásár területén lesz kijelölve a szervizpark, míg a versenyzők és autóik a Nemzeti és Egyetemi Könyvtárban mutatkoznak be, a legjobbak pedig a Szent Márk téren felállított dobogón lesz. A pályabejárás április 20-án, kedden kezdődik.
 
Az első nap és a szuperspeciál szakasza nagyon vonzó lesz. A rajtceremóniát és a szuperspeciál szakaszt is a Zágrábi vásár területén rendezik. A pálya egy része a WRC történelme során először egy pavilonban lesz.
 
Április 23-án Samoborsko Gorjéban kezdődik a verseny, majd Karlovac környéki pályák következnek. Másnap Samoborsko Gorje és Karlovac környékén lévő pályákon zajlik a verseny.Április 25-én pedig Hrvatsko Zagorje környékén a Zagorske sela és a Kumrovec szakaszok, valamint Medvednica környéki szakaszok lettek kijelölve.
 
“Az utakat alapos megfontolás után választottuk ki, hogy elkerüljük a nagy tömegeket, de a közönség számára elérhetőek legyenek és élvezetes versenyt láthassanak. – mondta Daniel Saskin, a Horvát Rally szervezőbizottságának elnöke. Bízunk benne, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi majd a szurkolók jelenlétét. A WRC futam lehetőség arra is, hogy megmutassuk a legszebb horvát részeket. Garantáljuk, hogy a verseny élőben és a képernyők előtt is élvezetes lesz.”
 
“Csak megfelelő nemzetközi promócióval lehet elérni a megfelelő gazdasági hatást Horvátország számára, amit az emberek tízezreinek itt töltött éjszakái, az itt tartózkodás során kiadott költségek jelentenek. – mondta Davorin Stetner, a Horvát Autó – és Kartszövetség elnöke, a Horvát Rally WRC bizottságának elnöke.
 
A Horvát Rally összes szakasza
April 23April 24April 25
Rude – Plešivica 1, 2Mali Lipovec – Grdanjci 1, 2Bliznec – Pila 1, 2
Kostanjevac – Petruš Vrh 1, 2Stojdraga – Gornja Vas 1, 2Zagorska Sela – Kumrovec 1, 2
Jaškovo – Mali Modruš Potok 1, 2Krašić – Vrškovac 1, 2
Pećurkovo Brdo – Mrežnički Novaki 1, 2Vinski Vrh – Duga Resa 1, 2

Rally Guide 1

Érdemes elolvasni

Wydaeghe beszélni tanul

Hund Gábor

Oliver Solberg a bemutatkozásról, őszintén

Hund Gábor

Lappi évek óta nem volt ennyire felszabadult

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató