WRC

A hűtési probléma megoldása volt a győzelem kulcsa

A Toyota elnöke, Akio Toyoda örömmel fogadta, hogy sikerült a Toyotának megszereznie első sikerét Mexikóban. Toyoda dicsérte a csapat mérnökeit, akiknek a segítségével sikerült megoldani a korábbi túlmelegedési problémát.

A Toyota teljes csapata műszaki hiba tudta teljesíteni a Mexikó Rallyt, amíg a Hyundai és az M-Sport is komoly problémákkal bajlódott.
 
“Sikerült végre nyernünk Mexikóban, ahol 2017 óta mindig voltak problémáink – mondta Akio Toyoda. – Gratulálok és köszönöm ezt az eredményt Sébastien Ogier-nek és Julien Ingrassiának. Visszatérésünk óta első két mexikói versenyünkön túlmelegedéssel küzdöttünk, de sikerült ezt a problémát megoldani, és sikerült elérnünk a dobogó tetejét.”
 
“Nagyon örülünk ennek az eredménynek – mondta Kaj Lindström, a Toyota sportigazgatója. – Nagyon örülök, hogy Seb és Julien végre megszerezte első sikerét velünk, úgy, hogy ez a siker első volt a Toyotának is Mexikóban. A korábbi problémák után most három autónk végzett a legjobb ötben. Elfyn Evans nagyszerűen teljesített, miközben takarítania kellett és Kalle Rovanperä ismét nagyszerű versenyzést mutatott be.”

Érdemes elolvasni

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Arai visszatér a WRC mezőnyébe

Hund Gábor

Új központot talált a Svéd Rally

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.