WRC

A Hyundai “Maradj otthon, gondolj a motorsportra!” címmel indít programot

A Hyundai Motorsport kampányt indít “Maradj otthon, gondolj a motorsportra!” címmel, melyen keresztül szeretnék elviselhetőbbé tenni az otthonlétet a szurkolók számára.

 
A Hyundai Motorsport különböző játékok elérhetőségén túl csütörtökönként “Home Shakedown” címmel kínál híreket, melyben a gyári versenyzők mesélnek arról, hogy miként tanulták meg kezelni a Hyundai i20 Coupe WRC-t. Vasárnaponként pedig “Powerstage Live” címmel az Instagrammon lesz látható élő műsor, melyben Andrea Adamo és a versenyzők a különböző versenyek kulcsfontosságú információiról beszélgetnek.
 
“Ezek most nagyon nehéz idők, ezért keményen dolgozunk azon, hogy különböző tartalmakkal szórakoztassuk az otthon lévő szurkolókat. – mondta Andrea Adamo. Jelenleg nincs a világban rally, ezért otthon kell valami szórakoztató programot találni. Ezért szeretnénk a versenyzőinket közelebb hozni a szurkolókhoz, miközben szórakoztató programot is kínálunk. Az általunk használt összes platformon, Facebookon, Instagrammon, Twitteren és a honlapunkon is szeretnénk különböző írásos, vizuális és élő tartalmat eljuttatni szurkolóink felé. A programnak a “Maradj otthon, gondolj a motorsportra!” címet adtuk.”
 
Dokumentum film készül a Hyundai 2019-es szezonjáról is, valamint a többi különböző motorsportról is lesznek láthatóak információk a Hyundai Motorsport közösségi csatornáin és a motorsport.hyundai.com oldalon.

Érdemes elolvasni

Ogier: Nem három futam után szeretnék világbajnok lenni

Hund Gábor

Tanak: A WRC folytatása a helyi gazdaságot is beindítja

Hund Gábor

A 2021-es Toyota közel van a mostanihoz

Hund Gábor