WRC

A Hyundai mindenkit becsapott, de tényleg mindenkit!

A Hyundai Motorsport néhány hete nagyszabású tesztet rendezett a média meghívásával, ahol a Hyundai i20 Rally1-et tesztelte a koreai gyártó. No, ami ott megjelent, azt gyorsan felejtsd el!

 
A Hyundai pár hete bemutatta a Rally1-es autóját a média előtt, azonban mint most kiderült, az egy nagy átverés show volt csupán.
 
Felejts el minden képet, videót, az autóról megjelent híreket, egy szóval mindent!
 
“A felnik. – mondta Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke, arra a Dirtfish által feltett kérdésre, mi szerint mi kerül valóban a Rally1-es autóra a most bemutatott Rally1-es autóról. Az egyetlen dolog, ami hasonló lesz a már ismert Rally1-es autóhoz képest, az a felni, és nem viccelek.”
 
A valódi 2022-es Hyundai ezen a héten kerül tesztelésre titokban.
 
“Két napos tesztet rendezünk a valódi Rally1-es autóval, majd utána egy hat naposat. A jelenlegi Rally1-es autó csak egy tesztautó volt, melyet gyorsan raktunk össze, azért, hogy néhány dolgot tesztelni tudjunk. A média részvétele melletti teszt után, azonban egy teljesen új autót építettünk. Azon gyakorlatilag minden más lett, mint, amit bemutattunk. Ez egy promóció volt a média és a szurkolók számára. Örülök, hogy mindenki figyelt és örülök, hogy a többi csapat is figyelt!”

Érdemes elolvasni

Oliver Solberg Hyundai i20 N Rally teszt (videó)

Hund Gábor

Ott Tanak Hyundai i20 N Rally1 teszt (videó)

Hund Gábor

Neuville és Wydaeghe kórházban a tesztbaleset után

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.