Rally 3

A közeljövőben “visszalépnek” egyet

Kóka Tomiéknak, már majdnem a gépátvételnél elment a kedvük a hétvégétől… A verseny napján viszont kizárták a külvilágot és próbáltak felszabadultan versenyezni a Bakonya Ralin.

Nem voltál hurrá hangulatban a verseny előtti napon…

Sajnos nem volt felhőtlen a mosolyunk… Karburátor, illetve kuplung gonddokkal küzdöttünk, illetve a szokásos gépátvételi kötözködés is rontotta a kedvünket….

A másnap sem hozott mosolyt az arcodra. Nem volt hangosítás, gyenge volt a motor és a sperr sem akarta az igazat…

Inkább úgy mondanám, hogy kalandos volt a vasárnapi napunk is. A srácok próbáltak mindent orvosolni amiért innen is hatalmas köszönet nekik! Egyáltalán nem néztük a stoppert, próbáltam magunkat és a nézőket szórakoztatni.

A nézők tehát élvezték az autózásotokat!

Igen, mi is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk vissza a pálya széléről, ami nagyon jól esett!

Célba értetek, de nem lehettek teljesen elégedettek…

Mind a kocsi, mind az MNASZ munkája miatt sem vagyunk elégedettek…

Emeljük ki a hétvége pozitív élményeit is!

Végre ismét kocsiban ülhettünk, élveztük minden percét. Jó volt látni ennyi szurkolót a pálya szélén. A szervízparkban is szuper volt a hangulat, örülök, hogy Jóna Gáborékkal újra találkozhattam, elvoltunk egész nap.

Nyugtassunk meg mindenkit, hogy láthatjuk még versenyezni ezt a gyönyörű autót!

Biztosan menni fogunk, de hogy mikor és hol az még kérdéses. Szeretném ezeket az MNASZ-es rendezvényeket elkerülni az autóval. Ezzel csak azt érik el, hogy nem feljebb megy az ember a “nagy” Rally2-be, hanem inkább vissza a mini rally felé, ahogy mi is tesszük valószínűleg. Sajnálom, hogy idáig süllyedt ez a sport. Teljesen jó volt az Árpi és Markó rendezte rallysprint, de ezt is sikerült tönkretenni. 😔

Köszönöm az egész családnak, hogy ebben a hőségben is ott voltak mellettünk! Külön köszönet Ottónak és Norbinak a péntek esti és szombat délelőtti kocsi összerakást. Köszönjük Zack Sanyinak a támogatást!

 

Készítette: Sipos Attila, RallyFeeling.hu

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Zákányi János

Vörös Gergely

Mi a terv? Seben János

Hund Gábor

Mi a terv? Kaveczki Jenő

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató