ORC Rally Sajtóanyag

A Mecsek is kimarad

Nagyon készült az 54. Mecsek Rally-ra Maricsek Miklós és Paizs Róbert, de az utolsó pillanatban kénytelenek voltak visszalépni a versenynaptár legtradicionálisabb futamától.

 “Sajnos a hazai versenyünket is kénytelenek vagyunk kihagyni.” Szavakkal nem igazán lehet leírni a csalódottságot, ami Miki hangjából áradt. “Borzasztó nehéz volt elmondanom a navigátoromnak, Robinak, mert ő is nagyon készült a Mecsek Rally-ra. Nekem gyakorlatilag a hazai versenyem, hisz Pécsett készítjük fel a Mitsubishit és az elmúlt években a Mecsekben autóztam a legtöbbet. Az Ózdon felrobbant motor elkészült, a technika összeállt volna, de a munkahelyi elfoglaltságaim nem teszik lehetővé, hogy tisztességesen felkészüljünk a bajnokság negyedik futamára. A kapkodásnak pedig semmi értelme, nem tudtunk volna tisztességesen tréningezni. Az utolsó utáni pillanatban odaállni egy ilyen szintű versenyre, úgy, hogy az elvárásainknak megfelelően teljesítsünk, nem lehet. Úgy tűnik, ez egy ilyen év és a görcsös akarás helyett, inkább hátrább lépünk egyet. Vagy kettőt, de annak nem látom értelmét, hogy a saját hibánkból az erdő mélyén fejezzük be a Mecsek Rally-t.”

Maricsek Miklós – Paizs Róbert: Mitsubishi Lancer EVO IX R4, Ózd-Eger Rally

Pilótaként nem, de a Rally Café Media képviseletében biztosan ott lesz a Mecsek Rally-n Maricsek Miki.

“A színeinket Emődi Balázs képviseli majd a Historic mezőnyben, a kis kocka Ladánkkal. Érdemes lesz kilátogatni az Expo Centerbe és felkeresni a csapat szervizsátrát, mert amellett, hogy kézséggel állunk a szurkolók rendelkezésére, lesz nálunk jó pár Rally Café Magazin és apró meglepetésekkel is készülünk! Fáj a szívem, de legalább megnézem, hogy mire megy egymással a magyar élmezőny és a WRC2-es világbajnokok. A Peugeot Kupa is izgalmasnak ígérkezik, illetve a szemem sarkából az ORC-s kategóriatársakat is követem majd.”

Fotó: HK motion, Kollár Sportfotó

Érdemes elolvasni

Csomós Mixi és Nagy Attila az első duplázók

Vörös Gergő

Fotóalbum: Székesfehérvár-Veszprém Rallye 2021

Vörös Gergő

I. Babarci Lada Show

Vörös Gergő

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.