ERC

A nézők miatt törölhetik a Kanári-szigetek Rallyt

A Kanári-szigetek egészségügyi minisztériuma megtiltotta, hogy legyenek nézők a hétvégi ERC szezonzárón, és a tiltás már a verseny előtti tesztekre is vonatkozik. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor azonnal törlik a hétvégi versenyt!

 
Hétfőn és kedden hivatalos tesztekkel kezdődik a felkészülés a hétvégi Kanári-szigetek Rallyra és már erre is vonatkozik az a tiltás, melyet a szigetek egészségügyi minisztériuma hozott, miszerint a rendezvényen nem lehetnek jelen nézők. Amennyiben ez nem kerül betartásra, törlik a versenyt.
 
“A szervezőbizottság határozottan kéri a szurkolók megértését és együttműködését. – áll a verseny szervezőbizottságának közleményében. Ha az egészségügyi és biztonsági szabályok nem kerülnek betartásra, a versenyigazgató a hatóságok kérésére azonnal felfüggeszti a rendezvényt. A szabályok betartását a Civil Gárda fogja felügyelni, valamint a helyi és országos rendőrség is közreműködik benne. Csatlakoznak továbbá az érintett települések polgári védelmi tagjai és a rendezőbizottság tagjai is.”

Érdemes elolvasni

Az ERC3 junior bajnok él a lehetőséggel

Hund Gábor

Elhalasztják az ERC szezonnyitót?

Hund Gábor

Škoda Fabia R5 teszttel kezdte a szezont Vogel Adri

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató