ERC

A Rally Hungary dobogósa teljes szezont teljesít idén

Callum Devine a novemberi Rally Hungary ERC versenyen a harmadik helyen zárt, ennek és partnereinek köszönhetően pedig idén teljes évet teljesít az ERC-ben. Az ír versenyző az ERC1 Junior bajnokságba is benevez.

 
Callum Devine a nyíregyházi Rally Hungary-n debütált R5-ös autóval az ERC mezőnyében, ahol egyből a harmadik helyen fejezte be a nehéz versenyt.
 
Az ír pilóta idén már mind a nyolc ERC futamon rajthoz áll, de leginkább az ERC junior hat versenyére fog koncentrálni, ahova szintén benevezett.
 
“Magyarország felnyitotta a szemünket. Nagyon nehéz verseny volt, de a versenyen elért jó eredmények arra késztettek, hogy idén megpróbáljunk teles évet teljesíteni az ERC-ben. Nincsenek illúzióim, hogy mennyire lesz nehéz az év, de mindent meg fogunk tenni a jó eredmény érdekében. A jó eredményre főként az aszfaltos versenyeken pályázhatunk, a murvásokon pedig tanulni szeretnénk. Köszönöm mindenkinek, aki ezt a programot lehetővé teszi. Bízom benne, hogy a Hyundai által elvégzett fejlesztéseket a legjobban tudjuk kihasználni.” – mondta Callum Devine, akit többek között az Ír Rally Akadémia, és a Hyundai Customer Racing is támogat.
 
Az ERC szezon március 26-28 között az Azori-szigeteken kezdődik.

Érdemes elolvasni

Mi várható nálad? 49. rész – Vogel Adrienn

Hund Gábor

Az Európa-bajnok Chris Ingram újra magyarok ellen versenyez ezen a hétvégén!

Hund Gábor

Herczig Rómában kezd

mihalyi.csaba