Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_378099_74.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/lmmarket/rallycafemagazin.hu/wp-includes/wp-db.php on line 2056
A riválisok üdvözlik Ogier döntését - Rally Café Magazin
Egyéb kategória

A riválisok üdvözlik Ogier döntését

Üdvözlik riválisai Sébastien Ogier azon döntését, hogy elhalasztja visszavonulását, melyet 2020 végén tett volna meg.

 
Sébastien Ogier július elején kijelentette, hogy visszavonulását egy évvel elhalasztja és tárgyal a Toyotával a 2021-es szerződésről.
 
“Ez az év nem úgy alakult, ahogy terveztem, ezért maradok m,ég egy szezont. – mondta a hatszoros világbajnok. Jelenleg csak 2020 végéig szól a szerződésem, de már tárgyalok a csapatommal a folytatásról.”
 
A megállapodásról hivatalos bejelentés még nem történt, de ez valószínűleg csak formalitás lesz.
 
Tommi Makinen, a Toyota Gazoo Racing csapatvezetője korábban arról beszélt, hogy szeretné Ogiert még egy évre szerződtetni.
 
Rich Millener szerint Ogier továbbra is az a versenyző, akit le kell győzni a világbajnoki címért.
 
“Ennek a sportnak olyan versenyzőre van szüksége, mint Seb. – mondta az M-Sport csapatfőnöke. Ő képviseli azt a szintet, melyet el kell érni a vb cím érdekében. Ha valakinek sikerül legyőznie, akkor az kijelentheti, hogy valamit elért. Persze a sportnak nem tesz jót, ha valaki dominál. Két évig dolgoztunk Sebbel és nagyon profin teszi a dolgát.”
 
Thierry Neuville korábban négyszer lett második Ogier mögött, azonban a belga pilóta is üdvözli francia riválisa hosszabbítását.
 
“Ogier maradása jó a WRC-nek és neki is. – mondta a Hyundai pilótája. Jó döntés lenne, ha maradna, nem érhet vége karrierje egy ilyen szezonnal. A sorozatnak olyan versenyzőkre van szüksége, mint Seb. Jó hír, hogy hajlandó maradni.”
 
Sébastien Ogier az idei három versenyt követően vezeti a WRC pontversenyét.
 
A WRC szezon várhatóan szeptember elején Észtországban folytatódik, de a járvány nem csillapodása megkérdőjelezi ezt.

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató