WRC

Adamo: Amit láttam, arra nem lehetek büszke és nem boldogít

Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke érthető módon nem repdes versenyzőinek teljesítményét látva a Monte-Carlo Rallyn.

 
A Hyundai nagyon nem azt a tempót mutatta a Montén, melyet tavaly, amikor Thierry Neuville nyerni tudott nagyszerű utolsó napi teljesítményével. A koreai gyártó az első napot leszámítva küzdött és Andrea Adamo csapatfőnök nagyon csalódottan nyilatkozott.
 
“A Power Stage teljesítménye méltó volt a teljes hétvégéhez. – mondta Andrea Adamo. Teljesen egyértelmű, hogy nagyon rosszul alakult a hétvégénk. Nem tudom, hogy ez a versenyhez való hozzáállás miatt vagy más okokból történt-e, de egyértelmű, hogy Neuville ezen a versenyen még nem tudott támadni, mert új navigátorával szokik össze. A verseny után sok mindent személyesen kell megnézzek, mert amit láttam, arra nem lehetek büszke és nem boldogít. Sürgősen változtatnunk kell.”
 
Adamo ugyanakkor megköszönte Dani Sordo navigátorának, Carlos Del Barrionak az elmúlt években nyújtott munkáját. A spanyol navigátor ezen a versenyen diktálta utoljára az itinert Sordonak, mielőtt egy paraguayi versenyző mellé ülne be.
 
“Szeretném köszönetemet kifejezni Carlosnak azért a munkáért, melyet az elmúlt három évben nyújtott és a két szardíniai győzelemért. Sok sikert kívánunk neki karrierje következő fejezetében.”
A Hyundai végül Thierry Neuville dobogójával és Dani Sordo 5. helyével zárta a Montét.

Érdemes elolvasni

Wydaeghe beszélni tanul

Hund Gábor

Oliver Solberg a bemutatkozásról, őszintén

Hund Gábor

Lappi évek óta nem volt ennyire felszabadult

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató