WRC

Adamo csak egy feladatot ad Oliver Solbergnek

Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke elárulta, Oliver Solberg egy feladatot kap csak az Arctic Rallyn, ahol először vezethet majd egy Hyundai i20 Coupe WRC-t.

 
Oliver Solberg a C2 Competition csapatában debütálhat a WRC legerősebb kategóriájában az Arctic Rally havas szakaszian, olyan körülmények között, melyet nagyon jól ismer.
 
“Élveznie kell, amit csinál. – mondta Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke. Úgy értem, hogy még csak 19 éves, ezért a lehető legjobban kell élveznie a versenyt, és ebben támogatni fogom. Egyértelmű, hogy ezen a szinten mindenki arra vágyik, hogy egyszer megszerezze a vb címet. De nem lehet azonnal sokat várni Olivertől, különben el megy a kedve az egésztől. Oliver nagyon okos és okos emberek veszik körbe. A Monte kevésbé sikerült számára jól, de muszáj merni megtenni a következő lépést. Ha félsz a következő lépést megtenni, akkor soha nem fogsz nyerni. Ezért azt mondtam Olivernek, hogy ne féljen, nincs rajta nyomás, csupán annyit kérek tőle, hogy folyamatosan mosolyogjon és mutassa meg, hogy mennyire élvezi. Mellette leszek a teszten, a versenyen, ezért élveznie kell minden percet.”

Érdemes elolvasni

Visszatérünk a motorsportba a világ minden táján

Hund Gábor

Eladó Hirvonen, Evans és Rossi egykori Ford Fiesta WRC-je

Hund Gábor

Eladó egy 2017-es Ford Fiesta WRC

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.