Rally WRC

Adamo: Nem kell eltúlozni Huttunen teljesítményét

Jari Huttunen az R5-ös autók között Crig Breen mögött és Dani Sordo előtt a második helyen zárt az Alba Rallyn. Andrea Adamo szerint jól teljesített Huttunen, de nem szabad eltúlozni dicséretét.

 
“Craig Breen és Jari Huttunen teljesen más szintet képviselt az Alba Rallyn, ezért Jari teljesítményét annyira nem kell eltúlozni. – mondta Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatvezetője. Craig a múlt héten kezdett el barátkozni az autónkkal, míg Jari már jól ismeri. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Dani Sordo még nem versenyzett az R5-ös Hyundaijal. Egyébként elismerendő mindhárom versenyző teljesítménye.”
 
Jari Huttunen legközelebb, ezen a hétvégén a Rajd Rzeszowskin áll rajthoz Lengyelországban. A 133 km versenytávval rendelkező aszfaltos verseny a lengyel és a szlovák bajnokság része is, így Huttunen riválisai között Grzegorz Grzyb és Martin Koci is szerepel, de elindul a versenyen Viszló Csaba és Czakó Janek is a Peugeot 208 R2-vel.
 
 

Érdemes elolvasni

Tanak mai napjának vége!

Hund Gábor

Loeb nyerte a rajthelyért vívott csatát!

Hund Gábor

Neuville kezdett a legjobban, Loeb 2.

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!