WRC

Alig győzte dicsérni versenyzőjét Andrea Adamo

A Hyundai Motorsport versenyzője, Jari Huttunen nyerte a WRC2-es kategóriát a Szardínia Rallyn, mely után Andrea Adamo győzte dicsérni a finnt.

 
Jari Huttunen idén másodszor indult a WRC2-ben az Arctic Rallyt követően Szardínián, ahol ezúttal győzelemre is vezette a Hyundai i20 R5-öst.
 
“Szeretnék köszönetet mondani Jarinak, ezért a hihetetlenül jó versenyzésért! – dicsérte Jari Huttunent, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke, Andrea Adamo. Jari ismét nyerni tudott Szardínián, amihez ő és Mikko Lukka nagyon érett megközelítése kellett. Nagyszerűen vezettek a rajttól a célig. Meg mutatták verseny intelligenciájukat és tempójukat is. Köszönet persze a 2BRally csapatának is, akik segítettek ezt a győzelmet elérni a Hyundainak. Ez a siker azt is jól tükrözi, hogy ügyfélprogramunk is jó halad és fontos részét képezi a Hyundai Motorsportnak.”
 
Jari Huttunen szerint jót harcoltak Mads Ostberggel, aki gyorsabb is volt nála.
 
“Nagyszerű volt ismét nyerni Szardínián. – mondta Huttunen. Voltak a verseny alatt problémáink és a tempónk sem volt teljesen jó. Viszont befejeztük a versenyt és a győzelmet is megszereztük. Nagyot harcoltunk Mads Ostberggel, nem fér kétség ahhoz, hogy ő volt a gyorsabb. Mi elsősorban az úton maradásra koncentráltunk és nem kockáztattuk.”

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

91 évesen a Szafari Rallyn a háromszoros Európa-bajnok

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.