ORC Sajtóanyag

Azért nyomni fogjuk a gázt…

A Salgó Ralin technikai gondok parancsoltak megálljt a Kronome Ákos – Pásztor Tamás versenyzőpárosnak, most cél a cél!

 

Salakpályás körversennyel kezdődik a Miskolc Rally. Most időre mentek, vagy a nézőknek fogtok autózni a prológon?
Szerintem, ami időre jó az a nézőknek is jó… Persze próbáljuk azért látványosra fogni a menetet.


 
132 versenykilométer négy különböző szakaszon vár rátok. Mindegyiket háromszor kell minél gyorsabban teljesíteni. Mindezt egy nap alatt. Soknak tűnik egy napra ennyi kilométer?
Én személy szerint szeretem, ha többször ismétlődik egy szakasz. Volt már ilyen, hogy ennyit kell menni egy nap alatt, minket nem zavar, így nem lesz vontatott a program.A négy gyorson korábban mentél-e már, ha igen milyen élményeid vannak? Van-e kedvenc szakaszotok, ha igen miért?
Mindegyik gyorson mentünk már mindegyik irányban, így ismerősek lesznek. Szeretem a Bükkszentlászlóit, csak meg kellene tanulnom gyorsan is menni rajta… A kedvencem most a sátai szakasz, az nagyon bejön.A Miskolc Ralin technikai gondotok adódott, most talán “simább” pályák várnak rátok. Miként is szeretnétek zárni a versenyt?
Szeretnénk technikai probléma nélkül teljesíteni a versenyt, egyben célba érni és nagyon közel van az Eger rally is, nem tehetünk kárt az autóban. Azért nyomni fogjuk a gázt…Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is.

 

Fotó: Hajóka SportFotó

 

– Hajósi Miklós –

 

Érdemes elolvasni

Most sem vettük be Eger várát…

Hund Gábor

Országos Rallye1 Bajnokság 2020. évi állása

Hund Gábor

Mi se tudtuk bevenni Egert!

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!