ERC ORB

Bemutatta új fegyverét az M-Sport

Jövő márciustól az M-Sport már mind az öt rally kategória számára elérhetővé tesz egy-egy autót, miután akkor homológizálják a Fiesta Rally3-at.

 
A Ford Fiesta Rally3 az első autó, mely e kategória számára elérhetővé válik 2021 márciusban. Az új autó 1.5 literes motorral megy, 215 lóerős és 400 Nm nyomatékkal rendelkezik, súlya 1210 kg, valamint a sebességek egy ötfokozatú szekvenciális váltóval kapcsolhatóak. Az autó a Rally4-es autó mintájára készült és négykerék meghajtású.
 
“Nagyon elégedett vagyok a Ford Fiesta Rally3 fejlesztési munkájának haladásával. – mondta Maciej Woda, az M-Sport Lengyel központjának igazgatója. Valahányszor meglátom a fejlesztő járművet, mindig büszke leszek a csapatra, akik különösen az idei nehéz évben nyújtottak kimagaslót. Nagy köszönettel tartozom mindenkinek, aki részt vett az autó fejlesztésében. Márciustól a rally autókat készítő csapatok közül elsőként az M-Sport tud majd mind az öt rally kategória számára elérhető autót nyújtani. Ez az autó tökéletes átmenetet képez majd azok számára, akik a 2WD autóról szeretnének 4WD-re váltani. Az autó ára 99999 euró lesz, mely szintén megfelel azok számára, akik 4WD autóra szeretnének váltani. Autónk különösen a regionális és nemzeti bajnokságok számára lesz ajánlott.”

Érdemes elolvasni

Nézd élőben a Kanári-szigetek Rally 9. szakaszát!

Hund Gábor

Így vezet száraz gumin Lukyanuk vizes úton

Hund Gábor

Aresnek kedvezett az időjárás

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató