Rally Sajtóanyag

Bertus Balázs: Szokás szerint remek verseny volt

A Livewire Team pilótája, Bertus Balázs március 14.-én Kiskunlacháza felé vette az irányt, hiszen a kijárási korlátozás előtti utolsó FRT Rallye versenyén vett részt az E36-al.

Szia Balázs! Hogyan sikerült a március közepén megrendezett verseny?

Sziasztok! Szokás szerint remekül sikerült egy kisebb észrevételem volt az autóval kapcsolatban, de alapvetően minden rendben volt. Remekül éreztem magam, hiszen ilyenkor kiszakadhatok a hétköznapok mókuskerekéből.

Mit szólsz a kialakult helyzethez?

Mondanom sem kell, hogy nagyon készültem a Rebenland Rallye-ra, hiszen remek versenynek tartom. Egyértelmű, hogy be kell tartanunk az előírt szabályzásokat. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzet lehetőséget nyújt számunkra, hogy értékeljük az elmúlt időszakot és mentálisan és fizikálisan készüljünk a következő megmérettetéseinkre az otthonunkban.

Engedjétek meg, hogy ezúton én is köszönetet mondjak a csapatnak és a támogatóknak, hogy bizalmat szavaznak nekem! Továbbá, köszönöm a szervizeseink kitartó munkáját! Hálás vagyok a barátok és szurkolók bíztatásáért! Végül, de korántsem utolsó sorban köszönet a mindig remek képekért Gajár Gyulának és Bitto Zsoltnak!

 

Krizsán Zoltán
Web: www.livewireteam.hu
Telefon.: +36-30/505-2089
Email: [email protected]

Érdemes elolvasni

Magyar páros, a Német Lackó – Tóth Imre duó is Citroën C3 Rally2-vel versenyez idén!

Hund Gábor

Molnár Martin: Közel a döntő

mihalyi.csaba

Hideg Ádámot csak a bordája állította meg

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató