Rally3

Bíró Gergő és Bíró Balázs a 2021. évi Rally3-as bajnok

Bíró Gergőnek és Bíró Balázsnak a Pálháza Rally negyedik helye is elég volt az év végi bajnoki cím megszerzéséhez. A versenyt Békési Richárd nyerte.

 
Csupán három szakaszból állt a Rally3-as szezonzáró Pálháza Rally, miután az utolsó szakaszt törölték. A verseny azonban annál izgalmasabb volt!
 
Az első szakaszt még Fábián Lóránt és Ihász László nyerte Renault Megane-nal, majd a második szakaszt Mihálszki Csaba és Farkas Laura, akik át is vették a vezetést a Renault Clioval.
 
A harmadik szakasz, melyet már sötétben rendeztek, Békési Richárd és Tóth Gergely elsőségét hozta, mind a szakaszon, mind az összetettben.
 
Fábián Lóránték végül 9.7 másodperc hátránnyal zártak a második helyen, míg Mihálszki Csabáék 14.4 másodperccel a harmadik helyen.
 
A negyedik helyen zárt, ennek ellenére megnyerte az idei bajnokságot az opeles Bíró Gergő és Bíró Balázs, akik már eleve a bajnokság éléről várhatták a versenyt.
 
Bíróék legnagyobb riválisa Nagy Dávid és Nagy János voltak, azonban ezen a hétvégén sok problémával küzdött meg a ladás kettős és végül a 10. helyen zárták a szezonzáró versenyt.
Fotó: Győrfi Dávid / Dawee Photography

Érdemes elolvasni

A 2021. évi rally bajnokságok nem hivatalos végeredménye

Hund Gábor

Országos Rallye3 Bajnokság 2021. évi állása

Hund Gábor

A 2021-es Rally3-as bajnokság állása öt futam után

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.