WRC

Breen: A verseny előtt bizonytalan voltam

Craig Breen csakúgy, mint tavaly, idén is a második helyen zárt az Észt Rallyn, és egyedüli volt, aki némileg tudott Kalle Rovanperával harcolni. Pedig az ír pilóta nem volt ebben biztos a verseny előtt.

 
“A cél az volt, hogy a lehető leggyorsabbak legyünk, azonban ebben nem voltam biztos a verseny előtt. – mondta Craig Breen. Tavaly az Észt Rally előtt hónapokig nem versenyzett senki a járvány miatt, most azonban a többiek formában voltak, így volt némi hátrányom velük szemben. Végül azonban sikerült felvennem velük a csatát és ennek nagyon örülök.”
 
Breen az Arctic Rally és Horvát Rally után a harmadik futamán állt rajthoz Észtországban,  de reméli, hogy észt teljesítményével jövőre kiérdemel egy teljes éves WRC szerződést.
 
“Nyilvánvalóan Paul Nagle és én is világbajnokok szeretnénk lenni. Ez azonban nem lehetséges, úgy, hogy csak a szezon felét teljesítjük. Nagyon jól érzem magam a Hyundainál, otthon vagyunk, de vannak olyan dolgok, amikre nem tudok hatni. Bízunk benne, hogy megtaláljuk jövőre a teljes éves szerződést és akkor kellőképpen jól tudunk szerepelni.”

Érdemes elolvasni

Elképesztő megújuláson megy át a Monte-Carlo Rally 2022-ben!

Hund Gábor

Rovanpera tökéletes teljesítményt nyújtott Észtországban

Hund Gábor

Olyan lesz Nagy-Britanniában, amiről mi itthon csak álmodhatunk

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.