WRC

Breen indul a Finn Rallyn

Craig Breen vezetheti a harmadik Hyundai i20 Coupe WRC-t a Finn Rallyn, ahol a tervek szerint folytatódik az idei WRC szezon.

 
Craig Breen 2016-ban dobogóra tudott állni a Citroen versenyzőjeként Finnországban, valószínűleg ezért is született meg a döntés, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is vezetheti a harmadik Hyundait Ott Tanak és Thierry Neuville melett.
 
“Szeretem a Finn Rallyt és Finnországot, azt gondolom, tökéletes hely lenne a szezon újraindítására. – mondta Craig Breen. Szeretném augusztusban a legjobb formámat hozni a versenyen. Sajnos, azt nem befolyásolhatom, hogy valóban lesz-e Finn Rally, de azon tudok változtatni, hogy versenyképes formában legyek addigra.”
 
Az ír versenyző 12. alkalommal indul idén a finn WRC futamon, és ezen a versenyen sokat számít a tapasztalat.
 
“Már több versenyen is segített a tapasztalatom, amit egy versenyen szereztem, ebben bízok ezúttal is. Valóban szeretnénk a legjobb formánkat hozni navigátorommal, Paul Nagle-vel.”
 
A tervek szerint a márciusi Mexikó Rally óta fennálló szünet a Finn Rallyval érne véget augusztus 6-9 között, azonban, ha az új-zélandi WRC futam le lesz mondva, akkor a biztonság kedvéért szeptemberre csúsztatnák a finn versenyt.

Érdemes elolvasni

Rovanpera: Ez most nem tetszett

Hund Gábor

Makinen javaslatot tett utódjára

Hund Gábor

Makinen: Tanak teljesen hülye és sportszerűtlen volt

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!