WRC

Breen: Megpróbáltam…

Craig Breen 2012 után tért vissza a Targa Florio versenyre, ahol elvesztette legjobb barátját és navigátorát Gareth Roberts-et.

 
“Megpróbáltam… Megpróbáltam, de sajnos rajtam kívül álló okok miatt az utolsó pillanatban kicsúszott a kezemből a győzelem. – írta közösségi oldalán Craig Breen. Technikai hibánk volt az utolsó szervizt követő szakaszon és 3 másodpercet vesztettem. Az utolsó szakaszra sikerült az autót megjavítani, de már késő volt. Fáj, nagyon fáj, de ahogy kilenc évvel ezelőtt a sors akarta úgy, most is eldöntette, hogy mi legyen. Sport szempontjából köszönetet kell mondanom a csapatnak és mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a hétvégét.”
 
A második hely elérésében ezúttal Louis Louka segítette az autóban Breent, miután Paul Nagle a járvány korlátozások miatt nem tudott Olaszországba menni.
 
“Köszönetet kell mondanom Louisnak, aki nagyon nehéz helyzetben is nagyon jó munkát végzett. Köszönöm a sok üzenetet a szurkolóknak, akik száz és száz üzenetet küldtek. Köszönöm családomnak és barátaimnak, hogy támogattak életem egyik legnehezebb hetén.”
 
“Ma, vasárnap reggel mielőtt elutaztam volna Szicíliából, elmentem Gareth emlékhelyére, ahol ott hagytam a második helyért járó kupát, és pezsgőt bontottam, mintha ő is velem lett volna.”

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

91 évesen a Szafari Rallyn a háromszoros Európa-bajnok

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.