Brit túraautó bajnok érkezhet Nyirádra

A 2013-as Brit Túraautó-Bajnokság győztese, Andrew Jordan is benevezett a Global Rallycross Europe első szezonjába, melynek mezőnye októberben ellátogat Nyirádra is.
 
Andrew Jordan a GRC Europe Lydden Hill-i versenyén kzdi meg szereplését az új rallycross bajnokságban és utána a sorozat többi versenyére, így Nyirádra is ellátogat.
 
“A karrierem a rallycrossban kezdtem és mindig örömmel indulok ebben a szakágban. WRX futamokon ismerkedtem meg Max J Pucherrel, aki most a GRC Europe bajnokságot szervezi, és örömmel indulok az új sorozatban. Nagyszerű mezőny áll rajthoz a bajnokságban és már nagyon várom, hogy felmérjem velük a tudásom.” – mondta Andrew Jordan, aki korábban a Téli Junior Rallycross Bajnokságot, a BTRDA Junior Rallycross Bajnokságot, a BTRDA Rallycross Bajnokságot és a Junior Szuper Bajnokságot is megnyerte, 2006-ban pedig a legfiatalabb versenygyőztes lett a Brit Supercar Rallycross Bajnokságban.
 
Jordan Max J. Pucher csapatával vett részt WRX versenyeken.
 
“Régóta ismerjük egymást Andrew-val és nagyon örülök, hogy csatalakozik a GRC Europe mezőnyéhez. Andrew egy kiváló versenyző, aki sokra lehet érdemes a bajnokságban.” – mondta Pucher.
 
A GRC Europe Bajnokság június végén Franciaországban kezdődik.
 

Közelgő események

 • vas
  28
  Júl
  2019

  F1: Németország

 • csü
  01
  aug
  2019

  WRC: Finn Rali

 • vas
  04
  aug
  2019

  WRX: Kanada