Rally

Bútor Róbert vezet a Mikulás Rallyn

Bútor Róbert, a nyári Veszprém Rally győztese vezet a Mikulás Rallyn két szakaszt követően, mögötte Klausz Kristóf és Balogh János áll. Ollé Sándor nyerte a nyitó szakaszt, majd összetörte a Skodát.

 
A 23. Mikulás Rally Ollé Sándor részsikerével indult, a skodás versenyző 9.3 másodperccel volt gyorsabb, mint a második idővel záró márkatársa, Bútor Róbert, és 14.2 másodpercet kapott Klausz Kristóf a harmadik helyen a Forddal.
 
A 9 km-es Várpalota szakasz után a 18.8 km-es Kislőtér következett, ahol Ollé Sándor egy ugrató után összetörte autóját és kiállni kényszerült.
Sasáék kiállásával Bútor Róbert vette át a vezetést, a nyári Veszprém Rally győztese 5 másodperccel előzi meg Klausz Kristófot, míg a harmadik helyre az elsőként rajtoló, így takarító skodás Balogh János lépett 9.1 másodperc hátránnyal.
 
A negyedik helyen Kovács Antal áll Forddal, aki 16.7 másodpercre van a dobogós helytől, míg a skodás ifj. Cseh Vilmost 6, a fordos Lencse Zoltán 12.4, a skodás Lukács Kornél 19.5 másodperccel követi.
 
Hevesi István legjobb mitsubishis versenyzőként a nyolcadik, majd Bodolai László Forddal és Dudás Gergő Mitsubishivel zárja az első 10-et.
 
A versenyen még három szakasz vár a mezőnyre.

photo: MGR Images

Érdemes elolvasni

Egyszer csak megérkezett a szarvas!

Vörös Gergely

Önerőből az üldözőboly elejében lenni!

Vörös Gergely

Idén is lesz ERC mezőny a Rally Hungaryn

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató