Ajánlott Magazin Magazin ajánló

Bútor Robi időgépével a címlapon megjelent a Rally Café

>> Hogyan írta át a magyar rallyt Bútor Robi egyetlen teszttel? >> Csomós Mixi az első győzelméről, a családról és a győzelem utáni kudarcról is mesélt.

>> Kiss Norbi és a Révész Racing volt a mérce a Hungaroringen, na de mitől volt ennyire piszok gyors a magyar MAN? Kiss Norbi és a főmérnök, Bakó Csaba avatott be a fejlesztési titkokba.

>> Janovich Roland egy ideje már a magyar rally egyik legnépszerűbb versenyzője, a kávézó rovatunkban most mindent megtudhatsz róla. >> Tassi Attila pályafutása első WTCR-győzelmét aratta, ami előtt exkluzív interjúban mesélte el, kitől illetődött meg a mezőnyben a leginkább.

>> Mindegyik szárny flexibilis a Forma–1-ben csak nem mindegy, hogy mennyire és miért, a Red Bull és számos más csapat titkának jártunk utána.

>>  És még számos olyan érdekesség olvasható a Rally Café júliusi számában, amit nem találsz a neten. Ne feledjétek, Rally Café, a legjobb sztorik. 

>>  A Rally Café 2021. júniusi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

Érdemes elolvasni

Mitsubishivel a Mikulás Rallye-n.

Vörös Gergő

Ciao Doki!

Vörös Gergő

Kínszenvedés volt az egész

Vörös Gergő

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.