Rallycross

Csucsu döntős, Turi Tamás elődöntős Nyirádon

Hétvégén rendezik Nyirádon a TitansRX utolsó előtti versenyét, melynek első napján Timmy Hansen nyert, míg Lukács Kornél döntőbe, Turi Tamás pedig elődöntőbe jutott.

 
A nyirádi TitansRX első napján a három előfutamot követően Topi Heikkinen vezetett, megnyerve minden előfutamot. A második helyen Timmy Hansen, míg a harmadikon Kevin Hansen zárt.
 
A versenyen két magyar versenyző is rajthoz állt, Lukács Kornél egy harmadik és két ötödik idővel az ötödik, míg Turi Tamás egy hetedik, egy kilencedik és egy tizedik idő után a 10. helyen jutott az elődöntőbe.
 
Az elődöntő első futamában volt érdekelt Csucsu, aki 2.3 másodperc előnnyel nyerni is tudott Heikkinen előtt, mg a harmadik Kevin Hansen lett.
A második futamban Timmy Hansen 4.3 másodperc előnnyel zárt az élen Jerome Grosset-Janin és Tamara Molinaro előtt. Turi Tamás itt az ötödik helyen zárt, így nem jutott a hatos döntőbe.
 
A döntőben Timmy Hansen szerezte meg a győzelmet 1.4 másodperccel Topi Heikkinen előtt, Kevin Hansen pedig harmadik lett. Lukács Kornél a hatodik helyen zárt.

Közzétette: Gál Péter – 2019. október 5., szombat

A szezon kilencedik futama után Kevin Hansen 3 pont előnnyel vezet Topi Heikkinen és 6 ponttal Timmy Hansen előtt. Csucsu hetedik, míg Turi Tamás a 21.
A szezon 10. futamát holnap rendezik.
Fotó: TitansRX

Érdemes elolvasni

Turi és Csucsu is elődöntőig jutott

Hund Gábor

Bronzos siker Greinbachban

Hund Gábor

Kárai dobogón Loheacban, Marton második a bajnokságban!

Hund Gábor