Ajánlott ORB Sztori

Dobj egy sztorit! Vaszil Zsolt

“Hidd el, ezek a sztorik nekem, aki akkor 19-20 éves voltam, óriási dolgok! Pláne, hogy 5 évvel korábban csak álmodoztam arról, hogy lesz egyszer egy aláírásom tőlük!”

Új sorozatot indítunk a rallycafemagazin.hu-n, de ez alkalommal nem a versenyzőké lesz a főszerep, hanem a szurkolóké, a komálosoké, azaz a tietek kedves olvasók! A Varga Cigányos posztok alá érkezett reakciók után úgy gondoltuk, ideje belevágni egy régóta dédelgetett rovatba, ami azokról és azoknak szól, akik miatt azzá vált a rali, ami. Szóval a posztok alá és az info@rallycafemagazin.hu- ra jöhetnek a történetek, mi pedig közkincsé tesszük azokat a weben, a legnépszerűbbeket pedig a magazinban is! Vágjunk is bele!

Az első vendégünk Vaszil Zsolt, aki nagy kedvencéről és barátjáról, Varga Cigány Zoliról mesélt nekünk. Zsolti ott kezdte, hogy gyerekként álmában sem gondolta volna, hogy egyszer személyesen találkozhat Cigivel, nem ám, hogy pár évvel később mögötte ülhet majd tréningeken a hófehér BMW-ben. Mivel még  jóval a Facebook és az okos telefonok kora előtt járunk, Zsolti valahogy  Kazár Mikin keresztül  megszerezte  Cigány számát. Sok-sok sms-sel később, egyszer csak az idol felhívta Zsoltit és vendégül látta egy hétvégére. Az akkor 19-20 esztendős srác azzal hálálta meg a gesztust, hogy a Miskolc és a Zemplén Rallye-k esetében a koszt-kvartét biztosította a Varga – Sand duónak. A többi pedig már történelem és a miskolci suhanc rengeteg élménnyel és igazi barátságokkal lett gazdagabb!

Zsolti fanatizmusáról még annyit, hogy nagyon durva versenyzői relikviagyűjteménnyel rendelkezik, legyen szó Wieszt Janiék Sparco bukóiról, vagy Tisza Andor felnijéről, netán Ráti Miklós, 2105-os kockájának a kormányáról! Mondhatni, igazi elmebaj, de még szerencse, hogy vannak ilyen palik, akik ennyire rajonganak a szeretett sportunkért.

Most pedig jöjjenek a történetek:

“Sztori rengeteg van. 😁  Pár Miskolc Rallye-t volt szerencsém velük tréningezni. Egyik alkalommal Kánó-Ragályon mentünk és a gyors közepén volt egy ellenőrző pont. A sportbíró beszólt az ablakon, hogy sokan vagytok a kocsiban. Cigány: Most vettük fel. Erre az ember: Akkor is sokan vagytok! Cigány: Jó. Szállj ki haver! Miskolcon lakik haza viszed? Erre a Sportbíró, jó menjetek tovább.”🤣🤣🤣

“Volt egy másik történet is, bár az inkább Sand Ferihez köthető. 2005, Zemplén tréning, Fóny. Megcsináltuk a pályát oda vissza, ami már önmagában elég nagy kaland volt, mert a pálya közepén egy falubéli Ladás srác úgy meglepődött, hogy Cigány jön a BMW-vel, hogy beesett az árokba, épp mellettünk. Ezt követően, a falu elején megálltunk 5 percre. Jött három kis srác, hogy bácsi, bácsi! Levonó, levonó! Feri nyúlt a táskájába, de előállt egy kérdéssel: Fiúk házi feladat kész? A srácok pici szünet után:  Igen igen!  Feri elő is vette a matricákat, de mielőtt odaadta volta, kérdezett még egyet: A táska be van pakolva? A fiúk kezdtek lefagyni, de erre is jött az igen-igen. Feri kinyújtotta a levonót az ablakon, de gyorsan vissza is húzta, mert jött a 3. kérdése: Ceruza meg van faragva?! Fiúk arcát látni kellett volna! 🤣🤣🤣 Persze jött a szokásos válasz: Igen-igen. Na így jutottak matricához a srácok azon a vasárnap délelőtt.”😁😁😎

Vörös Gergő

Érdemes elolvasni

Legendák nyomában – Turi Tomi

Vörös Gergely

Árpádtető és Hetvehely miatt megyünk Orfűre

Vörös Gergely

Az Űr Zsiguli Bagotán

Vörös Gergely

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.