ORB Sajtóanyag

Drávucz Olivér: Felkészülés a jövőre

Több éves kihagyás után a Gulf Racing Hungary színeiben tér vissza a rally körforgásába Drávucz Olivér, akinek nem más, mint a BMW-s fenegyerek Szilágyi Patrik navigál majd a Nyíregyháza Rally-n.

„2018-ban már egyszer nekifutottunk a Peugeot Kupának, aminek a folytatása financiális okokból elmaradt. Az idei Nyíregyháza Rally-n térünk vissza egy új autóval és az itt megszerzett tapasztalatokat szeretnénk átültetni a következő évbe, hogy biztonságosan és jól tudjunk közlekedni ezzel a kocsival. Jövőre egyébként teljes szezont szeretnénk majd futni” – árulta el Drávucz Olivér.

Az autójuk futópercre készült el, amit a TRT Europe műhelyében raktak össze.

„Le a kalappal a szervizesek és Tagai Tamás előtt, hiszen nagyon rövid idő alatt rakták össze a kocsinkat. A Peugeot 208 Rally4 a HRT Racing tulajdona, én tőlük bérlem az autót” – tette hozzá Olivér.

Olivér a Gulf Racing Hungary színeiben indul, ott váltott licencet így adódott, hogy a navigátora Szilágyi Patrik lesz, aki eddig egy BMW-vel riogatta kategória társait.

„Patrikkal pályafutására felnézek, pilótaként is megfogadom majd a tanácsait. Ő nagyon készül, nem számít, hogy itt nem a kormány mögött ül. A pályákat nem ismerem, belső felvételekből próbálom összerakni a képet, aztán majd a pályabejáráson szeretnénk összerakni egy jó itinert. Az a célunk, hogy az autót karcmentesen bevigyük a célba és felszabadultan tudjunk versenyezni. Ha ez sikerül, akkor az eredményeket is figyelhetjük majd” – zárta a beszélgetést Drávucz Olivér.

A csapat partnereinek köszöni a segítséget!

Sári Péter

Érdemes elolvasni

1 mm sokat számít, avagy erősebb lesz a Rally3-as Ford

Hund Gábor

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.