Rally

Dudás Gergő megautóztatta Zagyva Lalit

A kiskunlacházi FRT-futamon készült a Clone Rally Team az idei szezonra. Dudás Gergő a félig N-es Mitsubishivel R5-ös autót is legyőzve abszolút első helyen végzett, öccse, Dián Máté kategóriát nyert a Subaruval, míg a csapatvezető, Dián Attila kategória harmadik és abszolút ötödik helyet szerzett a szokásos piros Mitsubishijével.

„Nagyon jó kis verseny volt. Alapvetően az öcsém, Máté indul az FRT-ben, de ha már úgyis elmennék szurkolni neki, Atussal, mi is rajthoz álltunk – mondta Dudás. – Máté most is nagyon jól ment, nagyon jó látni rajta, ahogyan fejlődik és ahogy egyre gyorsabb lesz.

Atus is jó formában volt és szerintem rajta is látszik a fejlődés, még akkor is, ha ő azt mondja, csak hobbiból versenyez.

Nekem egy kicsit nehezebb feladatom volt, mert az FRT-n mindig az ORC-ben elhasznált gumijainkkal indulunk. Most azonban a használtak is elfogytak, és tényleg olyan gumikat raktunk fel, amik a végsőket rúgják. Az egyiken még a drótszálakhoz is be lehetett nyúlni.

Az első két kört szerettem volna megnyomni, mert tudtam, hogy az utolsó kettőre már nem lesz tapadásunk. Mondjuk, nagyon látványosan mentünk a végén. De így is sikerült nyerni.

Több versenyzőtársamat is megautóztattam. Nagy megtiszteltetés volt, hogy Zagyva Lali is beült mellém, akire én mindig nagyon felnéztem.

Nagyon jó kis családi hétvége volt ez is, jó volt versenyautóban ülni, és meg mondom őszintén, én már nagyon várom az Eger Rallyt.“

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Bodogán Ferenc

Vörös Gergely

Isten éltessen Vitya!

Vörös Gergely

Bátyi Barna: Kihoztuk a maximumot az FRT Kupán

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató