ORB

Ebbe az autóba ülhetsz be Turi Tamás mellé

A tolmácsi búcsún és falunapon belehet ülni Turi Tamás abszolút rally bajnok mellé egy A-csoportos Mitsubishi Lancer Evo VII-be. Hozzuk az infókat az autóról!
 
Mint arról hírt adtunk tegnap, Turi Tamás megautóztat néhány érdeklődőt a Nógrád megyei Tolmács búcsúján és falunapján, mely augusztus 11-én lesz.
 
A 2004-es rally bajnok egy Evo VII-es, A-csoportos Mitsubishivel fog autóztatni, melyet 2007-ben Sziklai Tibor és Kertész Krisztián használt először a szlovák Dobšinská zima versenyen, majd abban az évben még a borsodnádasdi Rallye3-as versenyen is rajthoz álltak, az évet pedig Dián Attila és Hofbauer Tamás zárta a Mitsubishivel a Mikulás Rallyn.
 
Az autó ezt követően egészen az idei Székesfehérvár Rallyig nem volt használatban, a Rallye1-es versenyen pedig Borbereki Csaba és Tóth Csaba állt rajthoz és a 7. helyet szerezte meg az ORC-ben.
 
Dósa Roland szervezőtől szerkesztőségünk meg tudta azt is, hogy egy 1.5 km-es pálya lesz az autóztatásra kijelölve, mely nagyon tempós, de két élvezetes kanyar és egy lassító is lesz az útvonalban.
 

Érdemes elolvasni

Eb futam marad és nyárra kerül a Mecsek Rally

Hund Gábor

Mecsek Rally: A legnépszerűbb szakasz nélkül 2020-ban is?

Hund Gábor

Meglepetések a 2020-as ORB naptárban

Hund Gábor