Historic Rally 2 Rally 3

Egy hónap múlva Orfű Rally, de egy fontos dolgot ne felejtsen senki!

Egy hónap múlva rendezik Orfű környékén a Rally2-es, Rally3-as és Historic Bajnoki szezonnyitót, ráadásul a versenyen még Rally1-es párosok is tesztelhetnek, azonban egy nagyon fontos dologra figyelmeztet a rendező Pécsi Szlalom Team.

 
Közösségi oldalán tett bejegyzést a Pécsi Szlalom Team, melyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a járvány miatt jelenleg érvényben lévő szabályok szerint nem lehetnek nézők az Orfű Rallyn.
 
Ott lehetnek, és ha már ott is lesznek, akkor közvetíteni is fognak viszont a versenyről a Rallye Rádió stábtagjai, így hangban és képben is lehet majd követni a versenyt.
 
A Pécsi Szlalom Team felhívása
 
FIGYELEM!
Megkérünk minden tisztelt Rally szerető, orfűi versenyünk iránt érdeklődő nézőt, hogy ne látogassanak ki a rendezvényre. A jelenlegi kormányrendelet alapján a versenyt sajnos zárt kapuk mögött kell tartanunk, így a közönség jelenléte szigorúan tilos, a megjelenés veszélyeztetheti a rendezvény megvalósulását!
A Rallye Rádió élő stream-ben közvetíteni fogja az eseményeket, így bár benzingőz nélkül, de hanggal és képpel követhetitek otthonról is kedvenceiteket.
Megértéseteket és támogatásotokat ebben a nehéz helyzetben köszönjük! Reméljük hamarosan találkozhatunk!
 
Tehát március 13-14. között Orfű Rally, de a nézőknek csak otthonról követve!

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Zákányi János

Vörös Gergely

Mi a terv? Janovich Roland

Hund Gábor

Mi a terv? Ifj. Fogarasi Attila

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató