Gerilla Garage

Egy igazi bontószökevény

A Rally Café áprilisi számában a Gerilla Garage csapata egy Alfa Romeo 1,8 TS átépítését mutatta be. Egy olyan autóét, ami szó szerint a bontóból lett kiszöktetve és megmentve.

Részlet a Rally Café legfrissebb, 2020. áprilisi számában megjelent cikkből, amelyet ezúttal NE AZ ÚJSÁGURÁSNÁL KERESS, rendeld meg itt és mi házhoz visszük, vagy olvasd online azonnal a digitális Rally Cafét.

Most már nyugodtan fogalmazhatok úgy, hogy az autó az előző évtized közepén került a jelenlegi gazdájához. Tulajdonképpen a bontóból lett megmentve szerencsétlen, volt is baja rendesen, nem csoda, hogy az előző tulajdonos már inkább lemondott róla, hiszen ilyen esetekben a négykerekű értékéhez képest irreálisan nagy összegekbe kerül a javítás. Szerencse, hogy hősünk ikertestvére, Norbert éppen ekkor vette meg első Alfáját, ami nyilvánvalóan elindította a testvéri licitháborút, így Gergőnek is gyorsan cselekedni kellett.

Az első autó kiválasztása során sokszor befolyásolják az embert az „otthonról hozott” ismeretek, benyomások. Ennek az autónak pontosan ez lett a szerencséje, hiszen a család erősen alfás, úgyhogy megmenekült a megsemmisítéstől.

Természetesen ez azt jelenteti, hogy az autó azóta gyakorlatilag teljes mértékben átépült, és kívül-belül megcsináltak rajta mindent, ami ahhoz szükséges, hogy továbbra is biztonságosan közlekedhessen, és még sokáig megmaradjon jó állapotában.

Az első feladatot itt is a karosszéria kijavítása jelentette. Gondolom senkit nem lep meg, de a rozsdával voltak harcok rendesen, elvégre ez egy ’90-es években gyártott autó, azok meg sajnos rohadnak, mint az állat, bármennyire is imádjuk őket. Teljes lakatolás, és vadiúj fényezés következett. A képeken ez nem látszik, de akkor a hibák kijavítása után az autó egy gyári, Verde Mirto sötétzöld metál színt kapott, amitől már azonnal ugrott egy szintet a minőség-méter, ez azonban csak a kezdet volt.

A teljes cikket, a Rally Café legfrissebb, 2020. áprilisi számában olvashatjátok, amelyet ezúttal ne AZ ÚJSÁGURÁSNÁL KERESS, rendeld meg itt és mi házhoz visszük, vagy olvasd online azonnal a digitális Rally Cafét.

Érdemes elolvasni

Nem bírsz magaddal – Mitsubishi Lancer Evolution II GSR

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.