Egy kilométer hiányzott

A 2019-es Országos Rallye Bajnokság egyetlen murvás versenyén a Taxi4 Veszprém Rallye-n az utolsó szakaszon a kilencedik helyről esett ki a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – Dr. Kovács Annamária duó.

A verseny előtt egy hatvan kilométeres teszttel hangolódtak a murvás talajra és Zoli maximálisan megelégedve nyilatkozott a tesztről és a csapat munkájáról. A tesztet követően a kvalifikáción a 13. helyet szerezték meg, majd a rajthelyválasztáson az ötödik rajtpozíció jutott nekik.

„Élveztük a versenyt, mert nagyon szeretem a murvát. Az autó is nagyszerű volt, csak a végére ért el minket a technika ördöge” – árulta el Lencse Zoltán.

Az utolsó várpalotai szakaszon jelentkezett a probléma, majd így teljesítették a nagylőtér gyorsasági szakaszt is. Eltörött az egyik féltengely és a váltónak is baja lett.

„A kiesés miatt csalódott vagyok, mert jó lett volna végig menni az utolsó négy kilométeres szakaszon, ám ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam a csapattal és tetszik az új irány is. Jók voltak az új beállítások, amiket még meg kell szoknom” – tette hozzá Zoli.

A csapat legközelebb az Ózd-Salgó Rallye-n indul majd.

Köszönjük Partnereinknek!

Közelgő események

 • vas
  28
  Júl
  2019

  F1: Németország

 • csü
  01
  aug
  2019

  WRC: Finn Rali

 • vas
  04
  aug
  2019

  WRX: Kanada