WRC

Elvesztette főszponzorát a Finn Rally

A Finn Rallyt szervező AKK Sports Oy és a Neste névadó főszponzor közös munkája 26 év után véget ért.

 
A Neste, Finnország egyik legnagyobb vállalata 1994-ben lett a Finn Rally főszponzora, azonban a közös munka az idei évvel véget ért.
 
“Nagyra értékeljük a hosszan tartó közös együttműködést az AKK-val, az FIA-val és a WRC promóterével. – mondta Sirpa Tuomi, a Neste marketing igazgatója sajtóközleményében. A Neste üzleti tevékenysége az elmúlt évtizedben megváltozott, célunk, hogy a világ egyik vezető szereplője legyünk a megújuló és körforgásos gazdaság terén. Most márka stratégiánkat is megújítottuk ennek érdekében. A reform részeként megvizsgáltuk szponzorációnkat, és végül úgy döntöttünk, hogy befejezzük a Finn Rally támogatását. Szeretnénk megköszönni a versenyünkön induló csapatoknak, az önkénteseknek és a szurkolóknak, hogy részvételükkel felejthetetlen élményekkel gazdagodhattunk a Finn Rallyn. Kívánjuk a legjobbakat a folytatásban is a versenynek.”
 
A Finn Rally szervezőinek most új főtámogató után kell nézniük.
 
“Ez egy korszakos döntés, melyre elégedetten tekintünk vissza. mondta Markus Hakkinen, az AKK Sports Oy vezérigazgatója. A Nestével közösen tartós nyomot hagytunk a finn sportban és együtt növeltük a versenyünk értékét, pozícióját, hatását országos és nemzetközi szinten is. Köszönünk mindent a Nestének, a következő években erős partnerhálózatunkkal tovább növeljük a finn autósport értékét.”
 
A Finn Rally idén elmaradt, de jövőre július 29-augusztus 1. között tervben van megrendezése.

Érdemes elolvasni

Tanak az Ypres Rally legendájával készül

Hund Gábor

A Hyundai egy sztárral indulna Monzában

Hund Gábor

Östberg is rajthoz áll hétvégén Belgiumban

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató