Rally Café Magazin
ERC

A Rally Hungary felbecsülhetetlen lehetőség

Callum Devine számára felbecsülhetetlen tapasztalatokat adhat a Rally Hungary későbbi fejlődése terén. Az ír versenyző egy gyári támogatású Hyundaijal indul Nyíregyházán.

 
Callum Devine az Ír Motorsport Rally Akadémia versenyzőjeként, a Hyundai Motorsport N támogatásával egy R5-ös Hyundaijal állhat rajthoz a Rally Hungary-n.
 
“Callum Devine és Brian Hoy nagyon profi csapattal egy nagyszerű versenyen gyűjtheti elő tapasztalatait a Hyundai i20 R5-tel. Ezek a tapasztalatok a későbbi karriere során felbecsülhetetlen értékűek lehetnek.” – mondta Leo Hassett, ai Ír Motorsport vezetője.
 
“Callum Devine indulása a Rally Hungary-n nagyszerű lehetőség az ír versenyző és a Hyundai Motorsport számára is. Callum most megmutathatja tudását egy erős mezőnyben, de esély az i20 R5 erejének megmutatására is.” – tette hozzá Andrew Johns, a Hyundai Motorsport részéről.
 
A 25 éves pilóta, aki 2016-ban indult először nemzetközi versenyen és tavaly a Junior WRC 4. helyén zárt, 2017-ben megnyerte a Brit Junior Bajnokságot és 2WD bajnokságot is.

Érdemes elolvasni

Élete első rali-Eb-jén dobogós lett Vogel Adrienn

Hund Gábor

M4 Sport interjú az ERC futamgyőztes Turán-Bagaméri párossal

Hund Gábor

Ingram: Minden versenyen arra gondoltam, hogy az utolsó lesz

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató