eRally Café Kupa

Erdős Levente: Nem kedvelem a murvát, mégis nagyszerű eredménnyel zártam

Erdős Levente az eRally Café Kupa egyetlen murvás futamán, a Székesfehérvár-Veszprém eRallyn az ORB értékelés harmadik helyét szerezte meg.

 
“Igazából nem sok reményt fűztem ehhez a murvás versenyhez, ennek ellenére igazán kiváló eredmény született… – mondta Erdős Levente, az Erdős Skin oldal tulajdonosa. Nem vagyok oda a murvás versenyekért a játékban és nem is szeretek rajtuk menni. Végig a célba érés volt a cél, ezért nem is siettem annyira, inkább egy jó biztonsági tempót próbáltam menni és ez sikerült is.
Apró hibák azért voltak, forgások főleg. A rivális fiúk hozták a formájukat, nagyon gyors tempót autóztak, csak gratulálni tudok! Voltak azért jó csaták is a harmadik helyért Orbán Mátéval, de ő hibázott a második napon és így lett biztos a 3. hely sorsa számomra, innen is gratulálok Máténak a jó csatához!
A következő két versenyen mindent megfogok tenni a bajnokság 3. helyéért, hátha el lehet csípni egy jobb helyet a Vértesen és a Rally Hungary-n. Szerencsére aszfaltos versenyek lesznek, úgyhogy már várom őket!”

Érdemes elolvasni

Görög Péter nyerte a Vértes eRallyt, Kiss Bálint az utolsó szakaszon az ORB bajnoki címet

Hund Gábor

Elrajtolt a Vértes eRally

Hund Gábor

Elrajtolt a Vértes eRally tesztversenye

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.