WRC

Evans: A szezon előtt aláírtam volna

Elfyn Evans egy győzelem, egy harmadik és egy negyedik hely után a WRC második helyén áll, miközben csak év elején csatlakozott a Toyotához. A walesi pilóta év elején örömmel aláírta volna, ha felajánlják neki ezeket az eredményeket.

 
“Természetesen ahogy mások, úgy mi is mindig a mezőny elejében szeretnénk lenni. – mondta Elfyn Evans. Ezért a mostani állás igazából nem is lep meg, viszont ha év elején felajánlják a mostani eredményeket, akkor valószínűleg aláírtam volna. Tavaly már látszott valami a mostani eredményekből és jó, hogy idén tovább tudtunk javítani. Bizonyos területeken még van mit tenni, de összességében minden jól alakult eddig.”
 
A szezon első murvás versenyén, Mexikóban Evans a harmadik helyen állt az első nap után, majd negyedikként ért célba szombat este, miután a vasárnapot törölték.
 
“Azt hiszem, Mexikóban minden jól ment. A csapat is elégedettnek tűnt és úgy gondolom, hogy az első nap különösen jól alakult. Még mindig van hova fejlődni, de összességében minden ok.”
 
A WRC szezon a többi sporthoz hasonlóan most kényszerszünetét tölti a koronavírus-járvány miatt, folytatás jelen állás szerint júliusban Kenyában lehet.

Érdemes elolvasni

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Arai visszatér a WRC mezőnyébe

Hund Gábor

Új központot talált a Svéd Rally

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.