WRC

Evans: Nem hiszem, hogy egy lapra kerülhetnék Colinnal

Elfyn Evans gyerekkori példaképe Colin McRae volt, aki éppen ma 25 éve szerezte meg a vb címet. A walesi pilóta pedig pár hét múlva ugyanezt teheti meg, ennek ellenére nem hinné, hogy ugyanarra az oldalra kerülhetne, amelyen Colin McRae szerepel.

 
“Őrület, hogy már 25 éve történt, amikor Colin McRae világbajnok lett. – mondta Elfyn Evans. Pontosan arra nem emlékszem, amikor megszerezte a vb címet, de arra igen, hogy folyamatosan követtem és mekkora ikonnak tartottam. Nem hinném, hogy Colinnal egy oldalra kerülhetnék.”
 
Colin McRae neve aztán egybeforrt a Fordéval, ahova 1999-ben igazolt  a Subarutól és megismerték nevét azok is, akik nem követték a vb-t, köszönhetően a Codemastersnek és a Colin McRae Rallynak.
 
“Nyilvánvaló, hogy Colin óriási márka volt, valamint hihetetlen ikon a rallysportban. Ezért én csak a vb címet tudom esetleg megszerezni, de nem érhetek az ő magasságába. Nem hiszem, hogy egy lapon kellene minket említeni.”
 
Elfyn Evans révén pedig 25 évvel Colin McRae és 19 évvel Richard Burns vb címe után ismét brit világbajnok születhet, ha sikerül a walesi pilótának megőrizni vezető helyét a Monza Rallyn.

Érdemes elolvasni

24 szakasz került az Észt Rally programjába

Hund Gábor

Fejleszt a Toyota

Hund Gábor

Interjú a Horvát Rally főrendezőjével, Daniel Saskinnal

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.