Rally 3 Sajtóanyag

Ez már nem egy himi-humi verseny lesz!

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és navigátora Kiss-Szabó Mónika az eredményes teszt után a rég várt Orfű Rallyn áll rajthoz április második hétvégéjén.

Szia Zsolt! Készen álltok a hétvégi versenyre?

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy fizikálisan és mentálisan is készen állunk az újabb kihívásra. Nagyon várjuk már ezt a megmérettetést, hiszen ezt a versenyt idén már egyszer elnapolták, de most szerencsére rajthoz állhatunk. Furcsa lesz nézők nélkül, de a Rallye Rádió jóvoltából lesz Livestream és Webrádió, tehát nem maradtok információ nélkül.

Melyik kategóriában kaptatok helyet?

A népes P12-es kategóriában fogunk harcolni a VFTS Ladásokkal vállvetve. Bízunk benne, hogy ha nem is a Magyarhertelendi lobogós szakaszon, de a technikásabb gyorsaságin előnyt fogunk tudni kovácsolni a jó kigyorsításból és a elhanyagolhatatlan rövid fékútból.

Mivel telt az indulás előtti időszak?

Minden olyan alkatrészt kicseréltem, amire úgy gondoltam, hogy csalogató lehet a technika ördöge számára. Nemrég lett kész az autó új dekorja, ami remekül sikerült. A futómű beállításról hazafelé tartva rengetegen dudáltak, villogtak. Remélem, hogy hétvégén a megszerzett pontokban is sikeresek leszünk!

Milyen eredményre számítotok?

Tulajdonképpen, ahogy az egyik barátom mondta, „Ez már nem egy himi-humi verseny lesz!” és látva a nevezéseket, szeretnénk a legjobb formánkat hozni és értékes pontokat szerezni, hiszen ez lesz a bajnokság első állomása. A Rallye3-as mezőnyre 2×3, tehát 6 gyorsasági szakasz vár, ami közel 166 kilométer össztávot jelent. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen el fogunk fáradni. 

Köszönöm szépen nektek a beszélgetést és sok sikert és örömöt kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönjük, mindent tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy jó eredménnyel öregbítsük a Livewire nevét!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink segítségét köszönjük!

 

Krizsán Zoltán

Érdemes elolvasni

Szerény kezdés

Hund Gábor

Levi ismét dobogón

mihalyi.csaba

Menya megmutatta a tempóját

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.