Rally Cafe Magazin
F1

A Haas bemutatta idei autójának festését

A Haas F1-es csapata szerdán bemutatta idei autójának festését. Az amerikai csapat tavaly a nyolcadik helyet szerezte meg a konstruktőrök bajnokságában 47 pontot szerezve, ami 18 ponttal több, mint a debütáló 2016-os szezonban.

„Az emberek láthatják, hogy jó eredményeket tudunk elérni a Forma 1-ben, így tudják, hogy sikeres csapatot hoztunk létre. Az F1-es versenyek nézettségének köszönhetően sehol máshol nem lehet olyan reklámértéket képviselni mint ebben a sorozatban.” – mondta Gene Haas csapattulajdonos.

Haas hozzátette, hogy az Észak-Amerikában működő gyáruk alapelveit és tulajdonságait is felhasználták az új autó elkészítésénél, amivel remélik, még tovább tudják eredményeiket javítani.

Február 15-től keresd a Rally Café legfrissebb számát az árusítóhelyeken

„Az idei évre sok olyan tényezőt kijavítottunk, amiről tudtuk, hogy gyenge. Arra összpontosítottunk az autó készítésénél, hogy a VF-18-assal közelebb kerüljünk az élmezőnyhöz.” – tette hozzá Haas.

„Az új autó leglátványosabb eleme a halo. Az aerodinamikusok bár keveset dolgoztak rajta, a tervezőknek komoly munkájukba került, hogy az alváz módosításával el tudja viselni majd a nagy terhelést a halo, ami miatt nőtt az autó összsúlya, és magasabbra került a súlypontja. Mivel a szabályok nagyrészt nem változnak az idei évre, így az új autó a tavalyi továbbfejlesztett változata.” – mondta Guenther Steiner csapatvezető.

Holnap újabb autó, a Williams mutatkozik be.

 

Fotó: Haas F1 Team

Érdemes elolvasni

Bottas Meeke gyorsaságával vetekszik

Mihályi Csaba

Kubica a magyar rallyt követi

Mihályi Csaba

Kubica és a Williams első pontját szerezte

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Read More