Félelmetesen jó lett a vas

Második alkalommal állt rajthoz ezzel a Ladával Zachár Laci az Xlavina Laktanya szlalom keretein belül, de teljesen más élményekkel és tapasztalatokkal tért haza.
Milyen volt a verseny így második nekifutásra?
Össze sem hasonlítható az előző versennyel, amikor mondhatni csak botorkáltam és járni tanultam, ahhoz képest most szinte már féltem annyira jól sikerült felkészíteni a Ladát. Tehát járni már tudok, de még futni nem.
Akkor teljesen műszaki hibáktól mentesen tudtad abszolválni ezt a versenyt?
Igen, annyira sokat számított ez a pár dolog, amit megcsináltunk az autón, amiért nagyon hálás vagyok Dredán Gyurinak, és mindenki másnak is, aki kicsit is hozzásegített ehhez. Ahogy mondtam is, már csak nekem kellene megtanulni vezetni.
Annak ellenére, hogy úgy véled van még mit tanulni, jó időket mentél nem?
De valóban, körülbelül a középmezőnyben végeztem abszolútban, ami ennyi tapasztalattal szerintem jónak számít, kategóriában és kupában pedig kevéssel maradtam el a nagyoktól, mondhatni éppen, hogy lecsúsztam a dobogóról, T3 kategória 5. hely, illetve Lada kupa 4. hely.
Hogyan tovább?
Ha rajtam múlna, akkor folyamatosan mennék, annyira élveztem, hogy azt szavakkal nem tudom kifejezni, ha addig nem jön össze akkor legkésőbb a következő szlalomon biztosan rajthoz állok.
Köszönöm a riportot és jó pihenést kívánok.

Szavazás

Ti mire szavaznátok 2022-től?

Közelgő események

 • csü
  07
  Már
  2019

  WRC: Mexikó Rali

 • szo
  16
  Már
  2019

  WEC: Sebringi 1500 mérföldes verseny

 • vas
  17
  Már
  2019

  F1: Ausztrália