Magazin Magazin ajánló

Felgyorsultak a magyarok, de mitől lettek ennyire jók?

Mindössze három versenyre volt szüksége a magyar rallyversenyzőknek, hogy a két WRC2-es világbajnoktól átvegyék a kezdeményezést és domináljanak a Rally1-es bajnokságban. A Rally Café júniusi számában utánajártunk, mitől lett a magyar élmezőny ennyire gyors. 

Megtudhatod tovább, hogy a rally világbajnokság legendás mérnöke, Francois-Xavier Demaison szerint miért volt alkalmatlan a Subaru WRC a rallyversenyzésres és hogy mit szóltak a japánok, amikor ezt közölte velük. 

Sok győzelme és világbajnoki címe mellett Rob Huff pályafutásának egyik legemlékezetesebb pillanata, amikor Michelisz Norbi hungaroringi győzelmét testközelből élhette meg. Erről a Rally Cafénak adott exkluzív interjújában mesélt. 

Nikolay Gryazin volt a Rally Café kávézójának első külföldi vendége

Mozdonyvezető akart lenni, de most már inkább a világbajnoki címre hajt. A kávézó rovatunknak először volt külföldi vendége, így ezúttal Nikolay Gryazinról olvashatsz mindent, amit még nem tudtál róla. 

A Rally Café 2021. júniusi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg digitális Rally Cafét itt. Vagy fizess elő itt.

 

Érdemes elolvasni

Öcsi bácsi, az igazi legenda

mihalyi.csaba

Bútor Robi időgépével a címlapon megjelent a Rally Café

mihalyi.csaba

Minden, amit Vincze Marciról eddig nem tudtál

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.