Rally 2

Felszabadult versenyzés a Mecseken

Papp Arnold és Béres Attila számára tét nélküli lesz a Mecsek Rallye, mely a Rallye2 szezonzárója, de szeretnének azért jó eredménnyel zárni.

– Milyen tervvel érkeztek Pécsre?
Papp Arnold: Elsődleges szempont, hogy célba érjünk. Salgón végre megláttuk a célt, tudtunk a kategóriában csatázni az első helyért, szóval végre újra visszataláltunk a helyes útra. Szeretnénk persze nyerni, azért utaztunk el Pécsre, mi már tét nélkül tudunk küzdeni a többiekkel ellentétben. Ezen kívül, pedig csapatunkban Baksai Laciék még erősen küzdenek, előttünk indulnak szóval vízhordó szerepben próbálunk lenni, hogy meglegyen nekik a Lada kupa első hely.

Béres “Unicum” Attila: Tervek a biztos célba érés, természetesen jó eredménnyel, élvezni akarjuk a versenyt, úgy menni ( Szelepet idézve ), Hogy álljon a cerka 🙂

– Mit gondoltok a pályákról?
PA: Még egyiken se mentem, a pályabejárás közepette vagyunk most már annyit tudok róla, hogy tetszenek. Picit nehéz a dolgunk hiszen 50 km/h-val nagyon nehéz felírni, de most az a feladat, hogy megtanuljak minél kevesebb felírásból gyorsan menni. Ezt tűztük ki jó pár versennyel ezelőtt.

BA: Pályák tetszenek, Trefort és Pécsváradon talán 10 éve mentem, igyekszünk a legjobban feldolgozni a pályákat

– Csütörtökön eső, majd napos, meleg idő lesz. Te melyiket szereted jobban?
PA: Igazából mindegy egy fajta gumink van puha Hankook, ami ismereteim szerint minden körülményre megfelel számunkra. Az eső talán több kalandot ad, de szeretek esőbe menni, szóval eshet is meg nem is, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és talán egy két serleg is jól mutatna otthon a vitrinbe, ha célba érünk! Nyomni fogjuk, a prológra pedig készültünk utcai gumival, szóval próbálunk majd látványosan autózni.
Támogatóknak szeretném megköszönni, hogy itt lehetünk a Mecsek Rallyen, ami egy méltó lezárása lesz első teljes Rallye2-es szezonunknak!

BA: Nekem mindegy, hogy esik vagy süt, ezt oldja meg a pilótám 🙂 Azért nem bánnám ha száraz körülmények között mennénk. De majd meglátjuk.

Támogatóik segítségét köszöni a PSZA Motorsport párosa!

 

Fotó: PSZA Motorsport

Érdemes elolvasni

Helyenként Karesz is élvezte

mihalyi.csaba

Eger Rally2 befejező szakasz a Janovich-Csáthy kettőssel

Hund Gábor

Foczkó Ákos magabiztosan nyerte a Rally2 egri versenyét

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!