ORB Rally 3 Sajtóanyag

Feltöltődünk a hétvégi futamon

Már nagyon várta Hibján Joci és Szollár Csabi, hogy újra elinduljon a ralis élet. Ezért szombaton és vasárnap a Zabar-Domaháza szakaszán fognak oda-vissza autókázni.

 

Hogyan éltétek meg a kényszerpihenőt?

– Az én életem nem vette ki annyira a részét a COVID-ból. Szerencsére nem állt meg munka terén az életünk, aminek nagyon örülünk, hiszen sajnos sok ember megszenvedte a munka hiányát. A verseny egyedül, ami kimaradt jó ideig… és hiányzott, mert kicsit az a mi „wellnessünk” a hétköznapok mellett. Viszont próbáltuk a jó oldalát nézni, hogy több idő maradt az autó felkészítésére, és reméljük az év hátralévő része felszabadultabban zajlik majd. 

 

Fél év alatt azért egy kis teszt is jutott nektek.

– Valóban, egyszer voltunk idén Máriapócson, ahol kicsit megmozgattuk a kocsikat revízió után. Meg nekünk is szükségünk volt már arra, hogy beülhessünk. Ideje normálisan leporolni a verdát, és menni mindenhol, ahol lehetőséget kapunk még ebben a félszezonban. Továbbra is a Peugeot Kupában tervezünk versenyezni, de előtte most jól fog jönni egy kis tesztelési lehetőség a Zabar-Domaháza szakaszon.

 

Semmi kényszer, csak felhőtlen kocsikázás?

– Ahogy mondod. Oda-vissza fogunk autókázni, ismert pályán. Igazából semmi célt nem tűzünk ki, sima tesztfutamnak szánjuk a Salgó előtt. Lassan már ott tartunk, hogy mindegy hol megyünk, csak végre kocsiba üljünk. Szollár Csabival folytatjuk a küzdelmet, és persze a spanoskodást a Peugeot 208 R2-vel. 

 

Partnereink segítségét köszönjük!

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: RallyFeeling

Érdemes elolvasni

Koltai Tibor és Szabó Balázs beesése Egerben – Best of onboard

Hund Gábor

Angyalfiék kalandos kétkerekezése Miskolcon – Best of onboard

Hund Gábor

Miskolc Rally 2020 nevezési lista

Hund Gábor