WRC

Finn Rally: Aggasztó a helyzet

A Finn Rally szervezője, Jani Backman szerint aggasztó a verseny helyzete, de most még korai lenne megmondani, hogy meg lehet-e rendezni augusztusban.

 
“Természetesen senki sem lát a jövőbe, így nem tudja megmondani, hogy miként alakul a koronavírus okozta helyzet. – mondta Jani Backman, a Finn Rally szervezője a Rallit.fi oldalnak. Aggasztó a helyzet, de mindannyian tele vagyunk hittel, augusztusig még sok idő van. A dolgok nem a mi kezünkben vannak, nem tudjuk befolyásolni a történéseket.”
 
A WRC szervezői tisztában vannak vele, hogy nem minden elhalasztott versenyt lehet idén megszervezni.
 
A finn szervezők azonban készen állnak arra, hogy ha a helyzet a halasztást kívánja meg, akkor is megrendezzék a Finn Rallyt 2020-ban..
 
“Először szeretnénk meglátni, hogy miként alakul a WRC naptár, melyik elhalasztott verseny hova kerül. A másik fontos tényező a verseny szempontjából, hogy miként alakul a helyzet Finnországban és milyen döntések születnek. Most még nem lehet megmondani, hogy meg lesz-e tartva a finn WRC futam, vagy sem, mert még sok idő van augusztusig. Ha a WRC részéről érkezik olyan kérés, hogy halasszuk a versenyt, akkor készen állunk komolyan megfontolni az új időpontot.”

Érdemes elolvasni

Tudna működni a költségkalap a WRC-ben?

Hund Gábor

Több, mint 10 verseny 2021-ben

Hund Gábor

Megsokszorozódtak az árak Észtországban

Hund Gábor