Gokart Sajtóanyag

Fodor Géza nehéz hétvégéje

Nehéz hétvégéje volt Fodor Gézának a DD2 Masters mezőnyben , akinek az új váza nem érkezett meg, ezért megint kölcsön vázzal kellett versenyeznie. Ennél sokkal nagyobb problémát okozott azonban, hogy a munkahelyi elfoglaltságából nehezen tudott kizökkeni, így több hibát is vétet.

„Sajnos ez az időszak elég kemény minden munkahelyen. Általában szombaton már a versenyzésre tudok koncentrálni, hiszen ez a lehető legjobb kikapcsolódás a munkából, de most nem ment – mesélte Fodor Géza.

– Az időmérőben maradt bőven. Az elődöntőben megforogtak előttem, le kellett mennem a pályáról, hogy kikerüljem az ütközést. Utána adódott egy előzési lehetőség, amire lecsaptam, de összeakadtunk.

A döntőt jól raktam össze, ott DD2 Mastersben második lettem. A szuperdöntőben viszont senkitől sem zavartatva lecsúsztam a pályáról, a gokart olyan ütést kapott, hogy leesett a légszűrőház, majd kiesett a légszűrő is, így fel kellett adnom a versenyt.

Főleg ezt az utolsó futamot sajnálom, mert ilyen hibát már nagyon régen nem vétettem. Sokkal jobban ott kellett volna lennem fejben, de ezt most nehéz volt megvalósítani.“

Érdemes elolvasni

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Hund Gábor

Hideg Ádám egyből döntőbe jutott

mihalyi.csaba

Rekordszámú mezőnyben debütált Molnár Martin

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató