Rally Cafe Magazin
Gokart Sajtóanyag

Menya a Grand Festival dobogóján

Dobogós helyezést szerzett Krózser Menyhért a Rotax Max Grand Festiválon, Bruckban, ahol a Mini Max kategória harmadik helyén végzett.

A csapat egyik szeme sír, a másik nevet, hiszen Menya gokartja ezen a hétvégén nem volt a legversenyképesebb, a döntőre egy kockázatos stratégiát választott a csapat, de így sem jutottak előre.

Az MHH Kart Team 11 éves versenyzője azonban így is kiválóan szerepelt és bár győzni szeretett volna, ezért a harmadik helyért is meg kellett küzdenie.

„Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk Menyának megfelelő technikát biztosítani erre a hétvégére – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – A váz nem volt tökéletes és hiába próbált meg mindent, úgy nem lehet jó eredményt elérni, ha a kanyarokban befullad a gokart.

Többnyire inkább kritikus vagyok Menyával szemben, de most tényleg nem rajta múlott, még a döntőbe is úgy ment be, hogy  nyerni akar.

Megpróbálkoztunk egy olyan guminyomás stratégiával, ami az első körökben előnyösebb, hátha az élre tud állni, de ez sem volt elég.

A hétvége pozitívuma volt, hogy

Menya nagyon odatette magát és végül is egy dobogós helyezést még akkor sem kell nagyon megmagyaráznunk, ha jobbat szerettünk volna.

Érdemes elolvasni

Ózdon is csúcsra törnek a Korda Racing versenyzői

Hund Gábor

Szeretnénk célba érni!

Hund Gábor

Nem tudtam még betörni a kis Peugeot-t

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Read More