eRally Café Kupa

Görög Péter legyőzte Vincze Ferencet a Boldogkő eRally egyik szakaszán

Görög Péter lett az első olyan indulója az eRally Café Kupának, aki gyorsabban tudott teljesíteni egy szakaszt a 2019-es ORB magyar bajnoknál, Vincze Ferencnél. A toyotás versenyző azonban nem teljesen boldog a Boldogkő eRally után.

 
“Vegyesen telt a Boldogkő eRally számomra – hiszen a legfőbb célunk, hogy az elejét szorongassuk, sikerült. – mondta Görög Péter. Egy szakaszt megnyertem, kétszer pedig pár másodpercen belül tudtunk maradni Vincze Ferihez képest. Viszont ahol a körülmények normálisak voltak, ott nagyon nagyon óvatosan közlekedtem: párszor az ügyesebb R5-ös autók is megvertek – ezúton is gratulálok az élen menőknek!
A Foronon annyiszor estem annyi féleképpen már, hogy tényleg lábujjhegyen haladtam inkább. Az utolsó power stagen megpróbáltam belehúzni, minden adott volt, hogy egy jót meccseljünk, viszont sajnos ennek eredménye 7 forgás, két ütközés, örülünk, hogy be tudtunk érni a célba. Így azt gondolom hízelgő a második hely. A cél változatlan, ismerkedni a pályákkal, és minél közelebb kerülni az élmezőnyhöz.”

Érdemes elolvasni

Az eRally Café Kupa díjazottjai

Hund Gábor

Orbán Máté nyerte az eRally Hungaryt, az eRally Café Kupa szezonzáróját

Hund Gábor

Elrajtolt az eRally Hungary, az eRally Café Kupa utolsó futama

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.