eRally Café Kupa

Görög Péter legyőzte Vincze Ferencet a Boldogkő eRally egyik szakaszán

Görög Péter lett az első olyan indulója az eRally Café Kupának, aki gyorsabban tudott teljesíteni egy szakaszt a 2019-es ORB magyar bajnoknál, Vincze Ferencnél. A toyotás versenyző azonban nem teljesen boldog a Boldogkő eRally után.

 
“Vegyesen telt a Boldogkő eRally számomra – hiszen a legfőbb célunk, hogy az elejét szorongassuk, sikerült. – mondta Görög Péter. Egy szakaszt megnyertem, kétszer pedig pár másodpercen belül tudtunk maradni Vincze Ferihez képest. Viszont ahol a körülmények normálisak voltak, ott nagyon nagyon óvatosan közlekedtem: párszor az ügyesebb R5-ös autók is megvertek – ezúton is gratulálok az élen menőknek!
A Foronon annyiszor estem annyi féleképpen már, hogy tényleg lábujjhegyen haladtam inkább. Az utolsó power stagen megpróbáltam belehúzni, minden adott volt, hogy egy jót meccseljünk, viszont sajnos ennek eredménye 7 forgás, két ütközés, örülünk, hogy be tudtunk érni a célba. Így azt gondolom hízelgő a második hely. A cél változatlan, ismerkedni a pályákkal, és minél közelebb kerülni az élmezőnyhöz.”

Érdemes elolvasni

Az Ózd eRally, az eRally Café Kupa harmadik futamának pályái

Hund Gábor

Csicsely Attila: Igazi rally verseny volt a Boldogkő eRally

Hund Gábor

Jóna Péter: Az esőre hangolódás nehezen ment a Boldogkő eRallyn

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.