WRC

Grönholm: Ez a győzelem több versenyt jelenthet Huttunennek

Marcus Grönholm dicsérte a Svéd Rally után Jari Huttunent, aki megnyerte a WRC3-as versenyt. A kétszeres világbajnok bízik benne, hogy a fiatal versenyző győzelme után több versenyen is indulhat.

Jari Huttunen idei első versenyén, a Svéd Rallyn nyerni tudott a WRC3-ban, és a versenyen a leggyorsabb R5-ös induló lett az abszolút tizedig helyen zárva.
 
“Nagyon jó volt a tempónk Svédországban – mondta Huttunen, aki 2017-ben már megnyerte a Finn Rallyn a WRC2-es versenyt. Minden jól alakult, anélkül, hogy sokat kockáztattam volna. Némi műszaki hibával bajlódtunk, de ez különösen nem befolyásolta az eredményt. Ezt az eredményt sokkal többre értékelem, mint a 2017-es finn győzelmet.”
 
Huttunen menedzsere, a kétszeres világbajnok Marcus Grönholm bízik benne, hogy a svéd győzelem több lehetőséget biztosít versenyzőjének.
 
“Kiválóan teljesített Jari Svédországban! – mondta Marcus Grönholm. Folyamatosan jó volt a tempója és közben egyszer sem hibázott, pedig nagyon nehezek voltak a körülmények. A Hyundai először nyert ilyen szintű versenyt, bízom benne, hogy ez több lehetőséget biztosít Jarinak.”

Érdemes elolvasni

Szeptemberre tolódhat a Finn Rally

Hund Gábor

Ezek a helyek a WRC jövőbeni céljai

Hund Gábor

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.